Hämeenmaan Kannustajat-tuki äänestys alkanut

11.3.2024


Orimattilan Pedot on mukana Hämeenmaan Kannustajat-äänestyksessä, jonka äänestyaika on alkanut maanantaina 11.3.

Hämeenmaan asiakasomistajat päättävät siitä, miten Kannustajat-tuki jakautuu ohjelmaan ilmoittautuneiden 150 toimijan kesken. Äänestys on käynnissä 24.3.2024 asti.

Asiakasomistajat voivat äänestää omaa suosikkiaan heille lähetettävän sähköpostilinkin kautta. Linkkejä lähetetään tämän viikon aikana suuren lähetysmäärän johdosta erissä ja lähetysvaihe kestää arviolta kolme päivää.  Äänestyslinkin saavat täysi-ikäiset Osuuskauppa Hämeenmaa asiakasomistajat ja samassa taloudessa asuvat täysi-ikäiset asiakasomistatalouden jäsenet. Huomioitavaa on, että äänestyslinkki saattaa mennä osalla vastaanottajista roskapostiin, joten kannattaa tarkistaa tilanne, jos joku ei ole saanut linkkiä. 

Kannattaa heti käydä tarkastamassa, että sähköpostiosoite on oikein Hämeenmaan rekisterissä. Ohjeet tarkastukseen linkissä Hämeenmaan sivuilla.

Äänestysajan päätyttyä 60 000 euron tukipotti jaetaan eniten ääniä saaneille toimijoille. Alueellisuus huomioidaan Osuuskaupan asiakasomistajamäärän suhteessa: 22 tuettavista yhteisöistä on Päijät-Hämeestä, 18 Kanta-Hämeestä. Suurin tukisumma on 3 000 euroa. Jaettavan tuen määrä on suhteessa toimijan saamaan äänimäärään.